Strašidelné Vyprávění

22.02.2012 15:12

 

Krvavá Mary

  Krvavá Mary známá také pod jmény Bloody Bones, Hell Mary, Mary Worthington, nebo třeba Mary Jane, patří mezi největší strašáky Britských ostrovů.Mary žila v 18. století a patřila mezi vrchní šlechtu britské říše,ale peníze ani moc ji zrovna moc štěstí nepřinesla.Patnáct dlohých let se pokoušela o dítě bezúspěšně až jednoho krásnýho dne se jí povedlo otěhotnět.Když jejímu chlapečkovy bylo šest měsíců zmizel beze stopy.Mary se potom údajně zbláznila celé dny proseděla u zrcadla a ani slovo nepromluvila,úmírá mladá ve 45 let tělo nebylo nalezeno.Od té doby se traduje veliké množství příběhů které se vám hlouběji v článku pokusim napsat.Dodnes jsou sekty které věří v British Demons mezi které patří právě Mary.Také sektáři se pokoušejí tyto démony vyvolat a díky britským webům těchto sektářů vám nějaké napíšu.

 

 

***

 

 

 

Je hodně známých způsobů jak vyvolat Mary ale myslím si že je lepší si stimhle nehrát.

Některé verze říkají že Mary lze vyvolat v nějaký určitý den a některé zase že u vyvolání musí kapat voda, ale pokud jste dost odvážný můžete to zkusit samy.U tohodle zaříkáváni co vám sem napíšu by mělo postačit aby ste byli v koupelně u zrcadla a nesmíte zapomenout svítit jen svíčkama pak už jen dokola opakujete "Bloody Mary, Věřím v Mary Worth, Bloody Mary mám tvé dítě" ale zase podle některých zdrojů musíte odříkat modlitbu otce náš po zpátku.Záleží tedy jen na vás jakým stylem se o to pokusíte ale já sám moc nevěřím ve vyvolávání duchů tímto stylem ale za pokus se nic nedá.

 

 

 

***

 

                                                                                      Následky?

To co vás asi nejvíce zajímá jsou následky toho když ji vyvoláte je jich opravdu mnoho ted vám je jen vyjmenuji ale u některych se hlouběji dočtete v příbězích jak to celé bylo.V lepším případě se vám prý Mary "jen" ukáže v zrcadle ale zase v horším by se měl v zrcadle zobrazit její dráp kerý vám vyrve oči. Další věc co se vám může stát je to že se vám v zrcadle ukáže váš hrob kde je napsáno vaše jméno a pod ním napsáno vaše datum úmrtí ale můžu vás ukldnit je to datum které je většinou rok dopředu.

Na jednom britském serveru jsem se dočetl docela překvapujících informácí jako že krvavá Mary žere jenom pankáče a nebo šprty. A mimo jiné že si ráda smlsne na hráčích CoD2 a tato informace mě opravdu šokovala ještě že už to nějaký ten pátek nehraju.

 

www.youtube.com/watch?v=NAwOS7jAJP0&feature=player_embedded ( to je strašidelné a pravdivé video )

 

 

 

Kluci byli kluci

A teď jeden ten Strašidelný příběh, který se prý ve skutečnosti odehrál v Londýně v roce 2001.

***

Tři kluci jménem Bob,John a Myke brouzdali na internetu a narazili na příběh právě krvavé Mary jejich zvědavost byla silnější než jejich rozum a rozhodli se že se pokusí o vyvolání.Vše udělali podle návodu a sesedli se u Myka doma v koupelně.Připravili svíčky a začli s vyvoláváním zopakovali zaříkávadlo 5x dokola a nic,kluci si řekli že je to asi výmysl a zvedli se všichni tři pohlédli do zrcadla zobrazili se tři hroby s pozdějším datumem.Samozřejmě po shlédnutí zajímavého a určitě děsivého úkazu se vyšší rychlostí odebrali z koupelny.Datum které tam bylo napsáno zní "11.5.2006" nesmím opomenout fakt že všichni tři údajně žijí.

 

-Byl to snad blbý žert nebo je jen Mary postrašila?  Pravdu se již nikdy nedovíme.

 

 

 

Závěr

Po přečtení tohodle článku mě samotným musím říct že bych tomu sám extra nevěřil ale pokud nejsme sraby můžem to jít zkusit a pravda se úkaže. Mnoho lidem může přijít že tenhle článek je jen výplodem fantazie partičkou britských magorů a že autor tohodle článku je duchař nejspíš i magor.

Já sám přiznávám že na duchy věřim ,ale nevěřim na podobné vyvolávání.Každopádně věřím že je něco mezi nebem a zemí, materialista každopádně nejsem.